Om lejrchefen

Hvem er vores lejrchef, læs om ham her...

Lejrchefen har ordet:

Mit navn er Carsten, jeg er 58 år gammel, er far til fire og har fem dejlige børnebørn. Jeg har været ejer og lejrchef på campingpladsen siden oktober 2014.

Jeg har i 33 år været brandmand/brandmester i Hovedstadens Beredskab og af de 33 år har de 15 år været som ambulance- fører. Med tiden faldt valget på en helt anden sti og jeg ville prøve livet som campingplads-ejer.

Jeg har som sagt været en del af Skælskør Camping siden 2014, hvor jeg overtog forpagtningen af campingpladsen for Slagelse kommune.

Det første år som forpagter gik med, at få styr på rigtig mange opgaver og samtidig fået lavet en masse på pladsen. Da det blev nødvendigt at foretage en ejermæssig ændring i efteråret 2014, købte jeg pladsen af kommunen og har ejet pladsen siden.

Kundeservice og rene faciliteter er det vigtigste

Jeg betragter det som vores fornemste opgave at servicere jer, vores gæster. Det er jo jer som viser os den tillid, at besøge vores plads, i weekender og på jeres feriedage. Vi er her derfor også for jeres skyld, og ikke omvendt.

Derfor er det også ekstremt vigtigt for os, at I som gæst henvender jer direkte til os i receptionen, såfremt der er noget som ikke stemmer overens med jeres forventninger, så vi har en mulighed for at ændre på dette. For måske er der noget galt vi ikke er bekendt med! Måske har I ikke modtaget ordentlig information? Eller måske skal vi forventningsafstemme?

Vi vil rigtig gerne høre, hvad I synes om opholdet hos os. Så giv os gerne besked i receptionen – god som dårlig. Uden jeres hjælp og input udvikler vi os ikke, og får heller ikke styrket det vi gerne vil – kundetilfredsheden.

En campingplads i konstant udvikling

I 2024 kan vi fejre 10 års jubilæum, og det er på en campingplads i rivende udvikling. Da jeg overtog campingpladsen havde pladsen 2 stjerner og med de mange forbedringer der er foretaget har vi nu 3 stjerner. Vi har faktisk igennem de sidste 8 år investeret mere end 1 mio. kr. på opgradering og udvikling af pladsen, så den i dag fremstår som den moderne plads, vi er i dag.

Da pladsen blev overtaget i 2014 fik vi etableret helt nye baderum i den sydlige afdeling og for tre år siden fik vi også helt nyt baderum og toiletter i den nordlige ende af pladsen.

I skrivende stund er vi ved at etablere 6 autocamper-pladser, der snart er klar til at blive taget i brug.

Med disse investeringer og vores store indsats på campingpladsen, er vi også rigtig glade og stolte, når vi hvert år åbner op til en ny sæson.

Hvis du vil teste os, så skal du blot finde vores bookingside, booke dit næste ophold – og så trygt overlade resten til os.

På vegne af hele holdet på Skælskør Nor Camping, vil vi ønske jer alle en god campingsæson.

Venlige hilsner

Carsten Jensen

Lejrchef Skælskør Nor Camping