Pladsen i dag

Dansk campingferie når det er bedst.

Skælskør Camping, hvor din feriedrøm bliver virkelighed. Placeret direkte ved Skælskør Nor/sø med skov til én side og skønne Skælskør til den anden. Her tilbyder vi rammen for din bedste ferie – til samme lave priser hele sæsonen.

Hold campingferie præcis som du ønsker

Skælskør Camping er campingferie på alle måder. I kan bo i egen campingvogn eller autocamper på vores standardpladser. Eller hvad med at prøve en af vores vandpladser med den flotteste udsigt over fjorden? En feriehytte lejer vi også gerne ud til jer. Vi har også teltpladser, valget er jeres, og er I i tvivl, giver vi gerne et godt råd.

En campingplads med ro

Vi er en plads for alle aldre – ikke mindst det modne publikum.
Hos os finder du f.eks. flere bålpladser, hyggeområder, badebro, skoven, osv.

Campingferie med et hav af muligheder

På Skælskør Camping er der virkelig mulighed for at trække sig fra hverdagens ræs og i stedet nyde roen og områdets smukke natur. En gåtur til fjorden eller en tur på det stille vand i en af vores udlejnings kano/kajakker er populært blandt gæsterne. Du kan også selv tage kajak eller båd med og nyde livet på vandet fra vores bådebro.

Og tager du et smut uden for området, byder Vestsjællands bedste badestrand sig til Kobæk strand blot 2 kilometer fra campingpladsen. Byen Skælskør ligge 10 min gang fra campingpladsen med alt du skal bruge af indkøb og spisesteder.

Her er altså ingen undskyldning for ikke at få en god ferie!
Så kom til Skælskør Camping og oplev dansk campingferie, når det er bedst.