Faciliteter

Nye køkken-, toilet- og badeforhold

Pladserne på Skælskør camping  ligger fordelt rundt på hele campingpladsen. – Tjek pladskortet ud og find jeres egen “Favoritplads”.

Vi har ikke guld, sølv og bronzepladser. – Alle pladser har separat 10 amp. automatsikring, og der er kort til vandposter og spildevands afløb.

Vi har således ikke “komfortpladser”, idet vi lægger vægt på traditionel camping, hvor fokus er andre steder end på selve enhedens indretning.

Vi har ikke noget centralt “Fastliggerområde”, så fastliggerne er også fordelt rundt på hele pladsen i små hyggelige klynger. – Det virker !

Udgangspunktet er, at alle skal føle sig velkomne, uanset hvor på pladsen de “lander”, og så er det ellers alle de andre oplevelser, der skal tælle.

Skælskør camping  er en pragtfuld og velindrettet familie campingplads, men også en plads med ro for de + 50 årige.

Der er oceaner af muligheder, hvis man ikke gider dase hele dagen på den dejlige og børnevenlige Kobæk strand, som pladsen ligger tæt på. Man kunne jo tage en hurtig dukkert fra vores badebro i noret , mange af pladserne ligger til vandet, eller besøge vores skønne Skælskør , havnen er en naturperle, sejle en tur med vores turbåd Skælskør 5, restauranter lige ved vandet, besøge vores busmuseum, køre tur i en veteranbus fra 1933 rundt i byen, masser af cykle muligheder cykler kan lejes her, tage en kajaktur på noret, kajakker kan lejes her. 

Vi har gode læforhold, nye  moderne sanitære forhold og ikke mindst hyggelige og naturskønne omgivelser samt en pragtfuld atmosfære.