Ny hjemmeside

Hej alle campister

Som i kan se har vi fået ekspert hjælp og fået lavet en super bruger venlig og nem overskuelig hjemmeside.Vi håber i vil bruge siden flittigt og se hvor nemt i kan f.eks online booke og vi vil bestræbe os på at opdaterer så tit deter nødvendigt og få sendt nyhedsbreve ud til jer.

Jeg har i 2023 valgt at forpagte min plads ud til Alis og Hans som mange nok kender fra bla Bildsø og Reersø camping hvorde har været forpagter tidligere, dem har jeg lejet ind til at passe pladsen.

Jeg tager et sabbat år hvor jeg vil prøve at følge Troels Kløvedals vand vej til middelhavet og sejle lidt i sommeren dernede. Hvis det går som planlagtså stævner jeg ud med båden lige efter at pladsen er sat i gang i Marts 2023.Og som den gode Pippi langstrømpe siger ( det har jeg aldrig prøvet før så det kan jeg sikkert godt ) ellers kommer jeg hurtigt hjem igen .

Se det nye plads kort, der er lavet om på alle plads numre, og der er kommer AC pladser ved vejen, så det ikke er et must at alle AC skal ind på pladsen for at tømme og tanke vand men nu kan gøre det bagved køkkenet på plads syd.Indkørslen er flyttet mere op mod hovedvejen og der bliver bedre udsyn ved ind og udkørsel.

Men mere om det hele når arbejdet går rigtigt i gang til efteråret.
Håber i tager godt imod den nye hjemmeside og de nye forpagtere

Med venlig hilsen
Skælskør solskinscamping
v/Carsten Jensen